Варненец е решил да продаде апартамента си в един от

...
Варненец е решил да продаде апартамента си в един от
Коментари Харесай

Излъгаха ли за санирането? Варненец реши да продаде апартамента си в обновен блок и се сблъска с голям проблем

Варненец е решил да продаде жилището си в един от санираните неотдавна блокове в ж.к. „ Чайка “. За оформянето на договорката обаче му поискали да показа документ за енергийния клас на постройката. Добре, само че се оказало, че санирания блок няма подобен, макар че страната популяризираше това като едно от преимуществата за притежателите.

Този проблем беше подложен през днешния ден на вниманието на Общински съвет - Варна. За казусът описа водачът на Българска социалистическа партия в морския град Борислав Гуцанов. Той сложи и съответен въпрос към кмета Иван Портних – какви документи получават сдруженията на притежателите на санираните жилищни здания? Защо те не са получили документ за енергийния клас на постройката, който има директно отношение към цената на техните жилища?

Кметът на Варна Иван Портних участва на питането, само че не отговори на него в залата. По устав, кметът има право да отговори документално на въпроса.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР