Varna24.bg През следващото денонощие през страната ще премине студен атмосферен фронт.

...
Varna24.bg
През следващото денонощие през страната ще премине студен атмосферен фронт.
Коментари Харесай

Последен хубав ден, после - чувствително захлаждане

 Varna24.bg През идващото денонощие през страната ще премине леден атмосферен фронт. С до сдържан северозападен, в Източна България – североизточен вятър ще прониква леден въздух и температурите ще стартират да се намаляват. Ще доминира облачно време и тук-там, основно в Северна и Източна България ще превали дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, оптималните - сред 12° и 17°. 

Над планините ще доминира облачно време и тук-там ще превали слаб дъжд, над 2200 метра - слаб сняг. Ще духа мощен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще доминира облачно време. На доста места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър и температурите ще се намаляват. Максимални температури на въздуха: 13°-16°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В сряда вятърът ще бъде от изток-североизток, към момента до сдържан и с него температурите ще продължат да се намаляват съгласно Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР