Varna24.bg За скандална ситуация в автобус от градския транспорт, разиграла

...
Varna24.bg За скандална ситуация в автобус от градския транспорт, разиграла
Коментари Харесай

Скандал във варненски автобус: Свалиха чужденец с патерици, отказал да плати втори път билетче

Varna24.bg За скандална обстановка в рейс от градския превоз, разиграла се през вчерашния ден, показа варненка за Varna24.bg . Публикуваме коментара й без редакторска интервенция:

" Искам да споделя с вас една преживелица, която мощно ме възмути. Прибирайки се с мъжа ми и детето с рейс 409 от " Слънчев ден " към Варна, същият се скапе и ни стовариха на друга спирка с ангажимента,че идващият рейс ще ни качи. Детето беше заспало и го държахме на ръце. Зарадвахме се, че съвсем незабавно пристигна рейс №14, който на нас ни беше също комфортен и няколко индивида от разваления рейс също се качиха. Започнахме да описваме на контрольорката, която събираше парите за билетите да не ни таксува наново, че виновността не е наша, само че тя съобщи следното: " Ако не си платите, ще слезете всички до един. Сега ще кажа на водача да спре.... "

Един чужденец учтиво се опита на британски да й изясни, че си е платил, само че въпросната служителка го изтика безочливо към вратата и той слезе...Забележете, беше с патерици.

Друга жена учтиво помоли да прояви човещина и схващане, само че отговора на служителката беше: " Госпожо, това е на моя задник, не на вашия и сте длъжна на ми платите... ".

Ние, несъмнено, си платихме още веднъж, нямахме различен избор с детето на ръце....оставаме обаче на управлението на " Градски превоз " да реши дали желаят такива чиновници да ги съставляват? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР