Varna24.bg Момчетата от страшната катастрофа в Пловдив първо са били

...
Varna24.bg Момчетата от страшната катастрофа в Пловдив първо са били
Коментари Харесай

Момчетата от фаталната катастрофа в Пловдив първо били на сватба, после решили да се поразходят

 Varna24.bg Момчетата от страшната злополука в Пловдив първо са били на женитба, а по-късно решили да се поразходят, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това стана ясно от конференцията на окръжния прокурор Румен Попов и шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Йордан Рогачев. Бащата на двамата близнаци (шофьора и един от загиналите) е арестуван за 24 часа.

Цялата последователност на нещастието по информация на полицията

Към 2,00 ч. в неделя на тел. 112 е подаден сигнал за блъснал се в дирек " Опел " край кръстовището сред бул. " Марица " и бул. " Източен ". С колата се придвижвали три 19-годишни момчета. На място умрял единият пасажер. Другият и водачът, който не има СУМПС, са в болница за оказване на незабавна здравна помощ. В 11.15 ч. на тел. 112 е обявено за открито тяло на момче по поречието на р. Марица, покрай злополуката с блъсналия се " Опел " на кръстовището сред бул. " Марица " и бул. " Източен ".

Установена е самоличността на починалия - 16-годишен младеж. При инспекцията е изяснено, че той също е пътувал в авариралия автомобил и най-вероятно е изпаднал от него при удара. До подаване на втория сигнал обаче тази информация не е предоставена на проверяващите. При последвалите дейности тя е доказана от двамата 19-годишни - лидер и пасажер, които са в болница. 

Припомняме, че водачът е без брошура. Взета му е кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати. В рамките на досъдебното произвеждане следва да се обясни от кого му е възложен автомобила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР