*** Варна. В двореца „Евксиноград във Варна държавният глава Румен

...
*** Варна. В двореца „Евксиноград във Варна държавният глава Румен
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***

Варна.
В двореца „ Евксиноград " във Варна президентът Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов ще проведат диалози с президента на Френската република Еманюел Макрон.

***
София./Годеч.
От 10.00 часа министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще взе участие в гала по публично разкриване на новоизградена детска площадка в Годеч, намираща се на ул. „ Тинтява ". От 10.30 часа министъра на районното развиване и благоустройството ще открие публично първия саниран блок в града по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилните жилищни здания - бл. 9АБ на ул. „ Г. С. Раковски ". След това министър Николай Нанков ще инспектира работата по реорганизация на водопроводната мрежа и частична рехабилитация на канализацията в града. Министър Нанков ще бъде придружаван от ръководителя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

***
Асеновград.
От 10.00 часа в заседателна зала № 305 в Общината ще се организира първото съвещание на Национална кръгла маса за действителна политика за решение на проблемите, свързани с циганския етнос. В съвещанието ще вземат присъединяване вицепремиера Валери Симеонов и омбудсманът Мая Манолова.

***
Асеновград.
От 12.00 часа на ул. „ Дружба " № 34а министърът на вътрешните работи Валентин Радев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов ще открият новосъздадената приемна на Районно ръководство „ Полиция " - Асеновград в квартал „ Лозница ".

***
София.
От 11.00 часа в зала „ Алеко " на хотел „ Хилтън " ще се състои конференция на тематика „ Цанковите камъни на енергетиката - изходът за България ".

***
София.
От 11.00 до 19.00 часа пред „ Министерство на земеделието и храните " съдружие „ Български вегански съюз " ще излезе на митинг. От сдружението желаят прекратяване активността на всички ферми за развъждане на животни поради кожата им в България.

***
София.
От 18.30 часа край Паметника на Опълченците в София (срещу храм-паметник " Александър Невски " ) Българска социалистическа партия - София и фондация " Героите на България " провеждат тържествено честване на 140 години от Шипченската епопея. Речи ще произнесат вицепрезидентът Илияна Йотова и ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в СОС и водач на столичните социалисти Калоян Паргов.

***
София.
От 19.30 часа в Дома на киното ще бъде показан кино лентата „ Мисия избавител ", след което ще има презентация, обвързвана с дейностите на националните екипи за работа при бедствия, повреди и произшествия към Български Червен кръст.

***
Албена.
За втора година ваканционно населено място „ Албена " провежда „ Закуска с първенци ". Срещата ще се състои от 10.00 часа в Бийч бар „ Ганвие ".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в зала №5 на Община Благоевград ще се организира лекция под надпис „ Първи грижи за новороденото ", с подтема „ Кърменето ".-

***
Бургас.
От 11.00 часа на площад „ Тройката " bермери от цялата страна ще показват екологично чистата си продукция.

***
Варна.
От 18.00 часа на ул. „ Търговска " ще бъде публично открит украински културен център - „ Український дім ".

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Бюрото по труда.

***
Велико Търново./Килифарево.
От 18.00 часа в изложба „ Янко Маринов " ще се организира Откриване на галерия с карикатури и шаржове на Борис Димовски.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа на Сцена „ Арт лято ", парк „ Асеневци " ще бъде открита фотографската галерия „ Из портфолиото на Генчо Петков ".

***
Велико Търново.
От 21.00 часа в Летен спектакъл, парк „ Марно поле " ще се организира QUEEN TRIBUTE CONCERT - Шоуто продължава, концерт на рок-група, солисти и оркестър на Държавна опера - Стара Загора.

***
Карлово.
От 19.00 часа в читалището в Баня стартират тържествата във връзка 15 години от оповестяването на обитаемото място за град.

***
Казанлък.
От 17.30 часа в Мултимедийната зала на Младежкия дом ще бъдат показани снимки от пътуващия фотопленер „ Странджа " 2017.

***
Козлодуй.
От 12.00 часа на площадка „ Радиана " ще се състои „ първа копка " за създаване на Национално вместилище за ниско- и средноактивни радиоактивни боклуци (НХ РАО).

***
Мездра.
От 10.30 часа в заседателна зала на Общината ще се организира конференция във връзка със строително-монтажните действия за енергийно обновяване на постройката на общинската администрация.

***
Монтана.
От 11.00 часа в огромната заседателна зала на Областна администрация Монтана регионалният шеф Росен Белчев ще награди двама доброволци, взели участие в гасенето на пожара в село Мартиново, на 5 август 2017 година, и шестима чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Монтана за сполучлива акция по задържане на четирима участници в телефонни измами.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина " ще се състоят групови игри за запознаване и другарство.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в Общинска зала „ П. Р. Славейков " ще организира обществено разискване по отношение на желанията за вдишване на дълготраен дълг в размер до 6.56 млн. лв. за финансиране на настоящи поправки и мостово финансиране на планове по Оперативна програма „ Региони в напредък " през 2017 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР