Варна. Централният лъч начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ

...
Варна. Централният лъч начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: С номер 7 да върнем нормалната среда за инвестиции

Варна. Централният лъч отпред с ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дойде във Варна. Той беше посрещнат от младежи от цялата област в центъра на града. Срещата се организира под формата на полемика с въпроси свързани с младежката интензивност в политиката, полезностите на новото потомство и ролята на младите в Движение за права и свободи, оповестиха от пресцентъра на партията .

По-късно ръководителят на Движение за права и свободи бе приветстван от членове и симпатизанти в кв. Владиславово. По време на своето изявление Карадайъ обясни политическата конюнктура в страната и съобщи: „ След месец април средата за правене на акция на избори е много по друга. Сега няма да се състезават едни претенденти, които употребиха властта като бухалка, през април тъй като и те бяха претенденти, а другите бяха подложени на властовата бухалка “. Той добави: „ Но би трябвало да продължим този мач и още веднъж да изградим системите в България, които да действат на демократичните начала, с цел да може да има естествена среда за вложения, които ще доведат до стопански растеж и с цел да има работни места и по-добри условия на живот ".

Лидерът на Движението още веднъж препотвърди, че Движение за права и свободи е с доста здрава основа на полезности и правила. „ Ние от самото си основаване имаме ясна основа, ясни полезности и цели, които са постоянно и цели на страната “ и даде образец с цели на Движение за права и свободи, които са цели и на Европейски Съюз, а точно „ чист въздух, чиста храна чиста вода чиста сила, високи технологии и включване на свободните и дейните жители в политическите процеси “.

Йордан Цонев, зам.-председател на Движение за права и свободи и някогашен народен представител от област Варна прикани симпатизантите на Движение за права и свободи: „ Върнете остарялата популярност на варненската организация на Движение за права и свободи, върнете това място, което и се поставя в политическия живот на Варна. Имате цялостната поддръжка! “.

В изявлението си Цонев подчертава върху лицемерието в политиката и съобщи: „ Хората, които сътвориха ГЕРБ, които имаха 20 министри за 10 години при упрaвлениетo на ГЕРБ, сочат Движение за права и свободи като част от на статуквото на ГЕРБ. Такова двуличие, няма да намерите в цяла Европа “. И още веднъж прикани „ Дайте да си подредим нашата къща, с цел да подредим след това огромната къща България, тъй като тя отново нас чака “.

На митинга в кв. " Владиславово " на Варна участва още Атидже Вели - евродепутат и Рушен Риза член на ЦС на Движение за права и свободи. По-рано денем екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи постави цветя в памет на жертвите от потопа в кв. " Аспарухово " на 19.06.2014г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР