Варна ще бъде първият град в страната, в който ще

...
Варна ще бъде първият град в страната, в който ще
Коментари Харесай

Тази вечер във Варна е националната премиера на най-новия български филм Доза щастие

Варна ще бъде първият град в страната, в който ще бъде показан новият български филм " Доза благополучие ", напомня Moreto.net.

Малко преди да тръгне по кината в цялата страна от 8 ноември, филмът ще има предпремиерна прожекция през днешния ден, 1 ноември, в 19 часа, в Синема сити и ще срещне варненската аудитория с част от екипа - режисьорката Яна Титова, продуцентът и артист Алек Алексиев, актрисата в основна роля Валентина Каролева, актьорите Димитър Николов и Ирмена Чичикова. Прожекцията ще стартира в 19:00 ч., а в 20:40 ч. ще е срещата с екипа.

„ Доза Щастие “ е първият пълнометражен филм на Яна Титова, в чийто фокус е същинската и завладяваща история на журналистката Весела Тотева. Търсейки щастието, Весела и нейната щерка инцидентно попадат в циничен кръг, от който измъкването се оказва съвсем невероятно. Лентата е основана на автобиографичната ѝ книга „ Падение и избавление “, в която тя разказва седемгодишната изтощителна, само че сполучлива битка с опиатите. По въодушевяващ метод и с изключителна точност филмът наблюдава интервала, в който те стават необятно налични в България и малко на брой са хората, които съумяват да преборят зависимостта в името на щастието. В основната женска роля влиза актрисата Валентина Каролева (дъщерята на Весела Тотева), чиято роля е дебютна за огромния екран.

Участие във кино лентата взимат още актьорите Димитър Николов („ Тайната градина “, „ Христо “), Алек Алексиев („ Възвишение “, „ Откраднат живот “), Асен Блатечки, Ирмена Чичикова, Иван Бърнев, Силвия Лулчева, Васил Бинев, Стефан Вълдобрев, Стоян Дойчев. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР