Варна. Състав на Варненския районен съд уважи искането на Районната

...
Варна. Състав на Варненския районен съд уважи искането на Районната
Коментари Харесай

Мъж, противозаконно отнел чужд автомобил в условията на повторност, остава в ареста след уважено искане на Районна прокуратура - Варна

Варна. Състав на Варненския областен съд почете настояването на Районната прокуратура и наложи на 21-годишния Д.Р. мярка за неотклонение „ задържане под стража “, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за незаконно лишаване на непознато моторно транспортно средство, осъществено при изискванията на повторност – закононарушение по член 346, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Деянието е осъществено в нощта на 23 против 24 януари 2022 година. Д.Р. незаконно проникнал в микробус „ Форд “, паркиран на улица в град Белослав, и го лишил без знанието и разрешението на неговия притежател с концепцията да го употребява. След подаване на сигнал за похищението е формирано досъдебно произвеждане. В резултат от подхванатите дейности по следствие на случая, автомобилът е открит зарязан.

Установена е съпричастността на обвинения към осъщественото.

Няколко дни по-късно той е арестуван. Д.Р. е добре прочут на органите на реда и осъждан за същото закононарушение. Есента на предходната година той е излязъл от пандиза, където е излежавал ефикасната си присъда.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР