Варна. С цел облекчаване и регулиране на трафика във Варна

...
Варна. С цел облекчаване и регулиране на трафика във Варна
Коментари Харесай

Варна: Отклоняват тежкотоварните камиони за пристанището от входа на града с цел облекчаване и регулиране на трафика

Варна. С цел облекчение и контролиране на трафика във Варна и обезпечаване сигурността на придвижване по уличната мрежа, тежкотоварните коли над 10 тона, извършващи внос и износ на товари в зоната на пристанище „ Варна-Изток “, ще бъдат отклонявани още на входа на града, сочи заповед на кмета на Община Варна, оповестиха от пресцентъра на Община Варна. За задачата ще бъдат сложени спомагателни знаци на AM “Хемус ” – при влизането в град Варна пред „ Бизнес Парк “-а; рампа за слизане от Автомагистрала на ул. “Ат. Москов “; ул. “Ат. Москов “ до бул. “Девня “; бул. “Девня “ и качване на Аспарухов мост; и рампа за слизане от Аспарухов мост към измервателни пунктове и пристанище „ Варна-Изток “. Допуска се престой и паркиране в последна дясна лента по улиците – за тежкотоварни транспортни средства, обслужващи пристанище „ Варна-Изток “, както следва: Път I-2 в рамките на гр.Варна, посока вход, до кръгово кръстовище с бул. “Атанас Москов “; двете пътни платна на бул. “Ат.Москов “ – от кръгово кръстовище до бул. “Девня “; двете пътни платна на бул. “Девня “ до спирането на разграничителната линия преди кръгово кръстовище с бул. “Република “; при метод от Автомагистрала „ Черно море “ да се изчаква в спешната лента преди табела за „ Начало на обитаемо място “ /Южния пътен възел на Аспарухов мост/; при метод от Път III-2008 „ Езерово – Варна “ – ППС се включват по бул. “Ат.Москов “ и бул. “Девня “.
Забранява се престой и паркиране в зоната на кръговите кръстовища и в региона на новоизградения кантар при жп прелез „ Гребна база “, Аспаруховия мост – в това число връзките за слизане и качване, Южна промишлена зона.
При смяна на пътнотранспортната конюнктура и пораждане на нужда могат да се преустановят описаните действия. Контролът по смяната в организацията на придвижване ще бъде обезпечен от ОД на МВР-Варна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР