Варна. 34-годишния Деян Икономов се призна за виновен и сключи

...
Варна. 34-годишния Деян Икономов се призна за виновен и сключи
Коментари Харесай

В бързо производство Окръжен съд – Варна наложи наказание на мъж, извършил кражба и ползвал чужди банкови карти

Варна. 34-годишния Деян Икономов се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата, което беше утвърдено от Варненския областен съд .

Страните в бързото произвеждане одобриха за несъмнено открито, че на 09.08.2021г., в к.к „ Златни пясъци ", при изискванията на рисков рецидив, посредством разваляне на крепко направена бариера за отбрана на парцел, лишил непознати движими движимости на обща стойност 732,07 лева Пред съда подсъдимият одобри му се наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 години, което да стартира при първичен „ непоколебим “ режим.

На същата дата Деян Икономов направил и още едно закононарушение – употребил без единодушието на титуляра непознати банкови принадлежности. При изискванията на продължавано закононарушение, той направил с тях две сполучливи заплащания на ПОС терминал и няколко несполучливи. За действието съдът го наказа с 2 години затвор.

От по този начин избраните санкции, 34-годишният мъж ще най- тежкото, а точно 3 години „ отнемане от независимост “.

Подсъдимият следва да заплати и направените по делото разходи в размер на 486,70 лв. в интерес на страната по сметка на ОД МВР-Варна в 7-дневен период.
Постановеният правосъден акт е финален и не предстои на инспекция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР