Вариант е да се пробва правителство на малцинството на ГЕРБ

...
Вариант е да се пробва правителство на малцинството на ГЕРБ
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 08.10.2022 г.


Вариант е да се опитва държавно управление на малцинството на ГЕРБ с поддръжка в плаващи болшинства по основни въпроси. Това сподели политологът доцент Даниел Смилов за " Офанзива ".

Трима души са починали при злополука покрай село Руйно, община Дулово, оповестиха от регионалната дирекция на МВР-Силистра. Произшествието е станало рано сутринта към 6 часа.

На свое съвещание Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия с болшинство от 17 " За " и 2 " Въздържали се " реши, че Кирил Добрев и Калоян Паргов не могат да вземат присъединяване в съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия и да гласоподават на днешното съвещание, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Днес Националният съвет на Българска социалистическа партия се събира в централата на партията, с цел да разиска резултатите от изборите за народни представители на 2 октомври. Очаква се на пленума да се реши и дали да бъде призован Конгресът на Българска социалистическа партия.

Събрахме близо 90 подписа за оставката на Корнелия Нинова. Това съобщи пред публицисти Калоян Паргов преди началото на Националния съвет на Българска социалистическа партия, съобщи БГНЕС.

Не виждам никаква причина Румъния и България да бъдат разделяни при приемането си в Шенген.Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” министърът на правораздаването Крум Зарков, разяснявайки започващата в неделя среща на специалисти от 15 страни, които ще проучват обстановката с приемането на България и Румъния в Зоната за свободно придвижване.

През последните месеци няколко фрапиращи случая на произшествия повдигнаха въпроса има ли полицейски чадър над пияни и дрогирани водачи на пътя? Следва извънреден роман на притежателя на drink&drive компанията, която е трябвало да вземе пияния и дрогиран водач от Околовръстното в столицата в злополучната нощ, в която умъртви на пътя френски жител.

Ръстът на цените ще се забави, само че българинът няма да го усети по джоба си,прогнозира в студиото на " Събуди се " икономистът Стоян Панчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР