Въпросите остават. Това каза майката на журналистката Ким Уол Ингрид,

...
Въпросите остават. Това каза майката на журналистката Ким Уол Ингрид,
Коментари Харесай

Майката на журналистката, открита с отрязани глава, крака и ръце, просълзи всички с това, което написа

Въпросите остават. Това сподели майката на журналистката Ким Уол Ингрид, за която бе доказано, че е починала. Вчера бе открит женски торс без глава, ръце и крайници. ДНК тест потвърди, че то е нейно, както и кръв, която е открита в подводницата " Наутилиус ". Там тя е пътувала с датският чешит Петер Мадсен, който още на 13 август разгласи, че Ким е починала при случай вътре. Той и бил устроил морско заравяне, само че по-късно се отхвърли от думите си.



Ето какво написа Ингрид Уол във " Facebook ":

" С безгранична тъга и смут научихме новината, че останките на щерка ни и сестра Ким Уол са открити. Скалата на бедствието към момента не е изцяло транспарантна и към момента има редица въпроси, на които би трябвало да се отговори.

Трагедията засегна освен нас и другото семейство, само че и другари и сътрудници по целия свят. По време на ужасните дни, откогато Ким изчезна, получихме безчет доказателства за това какъв брой обичана и ценена е тя. И като човек, и като другар, и като професионален публицист. От всички краища на света идваха доказателство за способността на Ким да бъде човек, който прави разлика.

Тя откри и описа истории от разнообразни елементи на света, истории, които трябваше да бъдат написани. Ким пътува няколко месеца в Тихия океан, с цел да разреши на света да разбере какво се случва с популацията на островите, които потъват вследствие на нуклеарни опити. Тя ни разреши да достигнем до земетресението в Хаити, да влезем в залата за мъчения на Иди Амин в Уганда и да минем през минното поле в Шри Ланка. Тя даде глас на слабите, уязвими и маргинализирани хора ".

В същото време стана ясно, че торсът е бил прикован с нещо железно, с цел да го държи под водата. Освен това има белези от прободни рани, чиято цел е била въздухът вътре да излезе свободно и да не разреши на останките да изплуват, прецизира в. Стандарт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР