Въпросът за ръководства на комисиите е доста сложен, защото има

...
Въпросът за ръководства на комисиите е доста сложен, защото има
Коментари Харесай

Денков: Няма да се гласуват комисии днес

Въпросът за управления на комисиите е много комплициран, тъй като има разнопосочни претенции и ползи. Това съобщи акад. Николай Денков от ПП-ДБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Акад. Денков съобщи, че са „ сложени оферти, не престават разискванията, само че през днешния ден комисиите няма да бъдат дали своят вот ”.

„ Днес следобяд ще работим по тази тематика, надяваме се на следващия ден към този момент да има решение ”, сподели още акад. Денков. Относно диалозите за държавно управление акад. Денков посочи, че се чака да пристигна вторият мандат при тях.

Относно изявленията на министър- ръководителя на РСМ Димитър Ковачевски, че България се отнася към РСМ както Русия към Украйна, акад. Денков сподели, че аналогията с Украйна и Русия е изцяло несъответствуваща. „ Сигурен съм, че външно министерство ще направи нужните стъпки. Редно е да се вземе отношение, само че то би трябвало да бъде деликатно, с цел да няма ескалация. Полза е да се понижи напрежението, само че такива изявления са неприемливи ”, акцентира депутатът от ПП-ДБ.

Ген. Атанас Атанасов, съпредседателят на Демократична България разясни, че съветската и сръбската агентура вършат всичко допустимо, с цел да вбият чеп в връзките с Европейски Съюз и да попречат на влизането на РСМ в Евросъюза. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР