Въпросът за имената в евентуален кабинет не е каприз. Да,

...
Въпросът за имената в евентуален кабинет не е каприз. Да,
Коментари Харесай

Паунова: Всички въпроси около Слави Трифонов и неговата липса са съвсем оправдани и валидни

" Въпросът за имената в възможен кабинет не е каприз. Да, политиките са субстанцията, само че те в никой случай не могат да анулират персоналната отговорност/гаранция. Защо ли?

Защото както беше препоръчан Николай Василев за министър председател с приоритет да изпрати български космонавти и да приватизира ББР, по този начин несмущаемо може да бъде препоръчан и Бойко Борисов с заричане за " личностен катарзис " (както викаше едно време Станишев) и правосъдна промяна ", във Facebook.
 Новите носители на смяната - личностите и клишетата изместват концепциите Новите " носители на смяната " - личностите и клишетата изместват концепциите
Един въпрос не стопира да мъчи родното обществено пространство. Медиите питат, а обществените мрежи дават отговор - ще има ли държавно управление? Следв...

" И да може да звучи неуместно, само че какво пречи Има Такъв Народ да предложат Борисов щом имената не следва да са значими??

Имената имат значение, тъй като както е споделил Рачко Пръдлето - човек за едното красно име живее. И то от време на време е поръчител. В смисъл - личността е поръчител. Ако личността не е поръчител... тогава отиваме в едни други времена. Ето за какво и всички въпроси към Слави Трифонов и неговата липса са напълно оправдани и годни. Защото един почетен ръководител има в българската политика.

Има към този момент и двама политически водачи - Трифонов и Борисов, които не са в Народното събрание, а командват партии. Както споделяше преди Борисов: " имам си телефон с копчета ". Ето поради тая логичност персоналният състав на кабинет е значим, в случай че няма имена има копчета на телефон. Не ли? "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР