Въпрос номер 9 за 3000 лева, свързан с футбола, сложи

...
Въпрос номер 9 за 3000 лева, свързан с футбола, сложи
Коментари Харесай

Много жалко! Избра грешния човек, а имаше по-добра опция за подсказване!

Въпрос номер 9 за 3000 лв., обвързван с футбола, постави завършек на присъединяване на в Йорданка Тодорова в " Стани богат ". Младата дама не съумя да уточни в коя прилежаща на България страна има стадион, кръстен на огромния Христо Стоичков.

Тя опита два жокера, само че и това не й оказа помощ. Интересното е, че измежду тримата, посочени от нея другари, бе някогашният футболист на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив Иван Танчовски. Тодорова обаче избра различен да й помогне - Яни Русев. Човекът обаче не знаеше правилния отговор и нерешително уточни Северна Македония. Истината се оказа друга - Румъния.

Играта на пловдивчанката провокира голям брой благосклонности и мнения в обществената мрежа Facebook. Ето дребна част от тях:

- Много сте прозаични, но доста - да " унищожавате " жена с футболен въпрос. Малко творчество можехте да деянията - примерно " разпродажба " с някой астрономичен въпрос. С футболен е прекомерно явно.

- Интересувам се от футбол. Никога не съм чувал, че има стадион, кръстен на в действителност великия футболист Стоичков. Човекът е жив и здрав и му поисквам дълги години да е по този начин, само че нормално игрища не се кръщават на живи хора. Това ще да е някаква в действителност балканско-дебелашка дивотия. 

- Много ме е гняв. Суперумно създание!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР