Въпреки всичко, човекът не е лош - той не е

...
Въпреки всичко, човекът не е лош - той не е
Коментари Харесай

4 зодии, които нямат късмет в любовта

Въпреки всичко, индивидът не е неприятен - той не е лишен от просветеност и външно прелъстителен, само че по някаква причина към този момент е над 40 и не може да си откри своята половина. Сигурно има такива хора измежду познатите ви и несъмнено сте се чудили: каква е повода за тези неуспехи в персоналния ви живот?
Според експерти, осведомени с астрологията, това, както и доста други неща, се въздейства от знака на зодиака.
Близнаци
Този знак не е доста благополучен във връзката и като предписание всичките му приказни романи се разпадат като пясъчни крепости. Те са сполучливи на всички места, само че единствено с любовта нямат шанс.
Жените Близнаци напълно несъмнено изпитват съществени усеща, те могат да намерят мъжа на фантазиите си, да се къпят в рози и дарове, топлота и внимание, само че, за жалост, щастието ще бъде кратковременно. Те би трябвало да се съсредоточат върху себе си и да не се отдадат напълно на колегата, тъй като той стартира да се уморява от настъплението на любовта.
Козирог
Той не знае по какъв начин да обича същински, затова, във връзка, той не е изключително благополучен. Козирозите са прекомерно заети със себе си и имат вяра, че колкото по-малко показват любовта си, толкоз повече ги обичат. Именно тази позиция нормално води до разводи и раздели.
Този знак просто не знае по какъв начин да дава, само че е привикнал да взема всичко. Емоционално е мъчно за всеки човек с него, защото те са привикнали да мачкат и нарушават, което надлежно скапва връзките.
Лъв
Лъвът непрестанно е обграден от внимание, само че няма шанс със сериозните усеща и връзки. Той е в непрекъснато търсене и тъкмо, когато наподобява, че казусът решително върви към женитба и деца, внезапно всичко се разпада.
Лъвовете са привикнали да ги почитат, да им се възхищават и да им се обръща внимание. Ако не го получат, тогава стартират да нападат, с цел да привлекат тъкмо това внимание. Мнозина не могат да се оправят с характера на Лъва, заради което имат вяра, че е по-правилно да се приключи връзката.
Везни
Хората от този знак имат късмет да заловен шанса, като залагат, само че в любовта нямат шанс. Везните са прочувствено доста резервирани и не могат да се приспособяват към обстановката. Те мъчно стигат до съгласие с хората и в случай че срещнат, както им се коства, любовта си, то този човек в последна сметка се оказва лицемерен и долен.
След това Везните се затварят в себе си и дълго време не могат да гледат към обещаващи и светли връзки в любовта. Те постоянно мислят, че всичко е завършило, преди да е почнало, тъй че не желаят да се наранят. Именно заради това, те нямат шанс в любовта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР