Въпреки всички съобщения на руското военно министерство и всички коментари

...
Въпреки всички съобщения на руското военно министерство и всички коментари
Коментари Харесай

Украинската офанзива напредва по-бързо от очакваното: Кадри от унищожаването на руска военна база

Въпреки всички известия на съветското военно министерство и всички мнения в съветските телеграм канали, наподобява украинската контраатака в Запорожието напредва и то за къс интервал поради всички упования, че руснаците са се подготвили за защита.

Официално беше оповестено видео от украинските сухопътни сили, в което се вижда по какъв начин 68-ма бригада открива надзор над село Благодатно, съобщи Актуално.

Това село е по линията на нахлуване от Велика Новоселка, с последна цел Волноваха - доста значим логистичен хъб. Съобщението идва откакто към този момент имаше данни за триумфи на украинската войска в село Нескучно (на картата навръх север от Благодатно) и Лобково.

Че нещата за руснаците в този регион стават тежки признава съветският телеграм канал " Операция Z ": " Като цяло е ясно, че след Нескучно врагът продължава и нашите елементи, с дефицит на сили, могат да се спуснат до по-укрепена отбранителна линия заради флангови офанзиви на противников елементи ". Признанието среща иронични намеци от украинците – отново ли жест на благосклонност?

The village of Blahodatne in the region came under the control of the Armed Forces of.

There are also reports on successes of the Armed Forces of Ukraine in the following villages: Lobkove, Levadnoe and Neskuchnoe.
— NEXTA (@nexta_tv)
Снощи, в предаването " Фейгин LIVE ", Олексий Арестович, някогашен консултант на политическия кабинет на украинския президент Володимир Зеленски, разяснява, че даже на КАРТАТА се вижда къде се получава пробив от украинска страна (явно визирайки направлението от Велика Новоселка) и добави, че не е очаквал да се случи толкоз бързо. Той счита, че след седмица-две нещата с украинската контраатака ще станат напълно явни, тъй като очевидно върви игра на котка и мишка от кое място украинците може да се вклинят уверено в съветската защита, защото фронтът е огромен, а руснаците нямат задоволително хора да поддържат на всички места високо качество на защитата. А видеокадрите по какъв начин работят украинците не престават да се множат – пресслужбата на Таврийското командване на украинската войска разгласява видео от удар против съветска военна база, още веднъж в региона, където в този момент тече украинското контранастъпление - Запорожка област и западната Донецка област.

The press center of the Defense Forces of the Tavria direction released footage of a strike on a Russian base.
— NOELREPORTS
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР