Въпреки високия си рейтинг, предаването с водещ актьорът Михаил Билалов

...
Въпреки високия си рейтинг, предаването с водещ актьорът Михаил Билалов
Коментари Харесай

Край С Джаро! Няма Да Повярвате Кой Ще Е Новият Водещ На Хитовото Шоу Стани Богат!

Въпреки високия си рейтинг, предаването с водещ артистът Михаил Билалов излизало прекомерно скъпо на държавната телевизия. Заснемането на един епизод гълтало 22 000 лева На месец Българска национална телевизия плащала за телевизионната игра 484 000 лева - сума, колкото коствали всички публицистични излъчвания и вести на медията. Всеки месец близо половин милион лв. отивали в сметката на компанията „ Олд Скул " на Нико Тупарев, която държи правата му. Новият началник на Българска национална телевизия Емил Кошлуков най-вероятно ще спре играта заради липса на финанси.

Ако отиде в Нова, предаването ще се излъчва не повече от 2 или 3 пъти седмично, което ще свие разноските доста. В последното за сезона издание на „ Стани богат " преди няколко дни водещият Михаил Билалов се сбогува със феновете и даде обещание да се видят още веднъж наесен.

Според осведомени Българска национална телевизия е записала към 60 епизода в задатък, които щели да се излъчат през септември, октомври и ноември. След това играта серпантина. Миналата пролет, навръх 1 април „ Стани богат " се завърна на екран след 4-годишна пауза, само че по Българска национална телевизия и с нов водещ - Михаил Билалов. Ники Кънчев бе нейно лице в продължение на 17 години с спирания и по тази причина се снабди с прозвището Мистър „ Стани богат ". Според слуховете Ники доста се обидил на продуцента Нико Тупарев, че е траял да прави предаването в държавната телевизия, само че без него. Макар че при рокадата на играта от Нова в Българска национална телевизия феновете в началото не харесаха промяната на титуляра Кънчев с Джаро от кримисериала „ Под прикритие ", единствено месец по-късно Билалов съумя да промени отрицателните настройки към себе си.

За съпоставяне Кънчев се нуждаел от 6 месеца, с цел да се почувства удобно в новата си роля, когато през 2001 играта започва за първи път у нас. Голяма част от триумфа на „ Стани богат се дължеше точно на ерудирания публицист, който постоянно впечатляваше участниците и феновете с богатата си обща просвета. В стола на благосъстоянието против Кънчев са сядали политици,популярни артисти, тв звезди и реализатори. Участвали са даже президентът Росен Плевнелиев и министър председателят Бойко Борисов. След старта на „ Стани богат " по Българска национална телевизия предходната година с водещ артиста Михаил Билалов, Кънчев призна, че гледа предаването.

„ Когато съумявам - го виждам " сбит бе по тематиката някогашният титуляр. Той обаче надали щеше да разбере какъв брой е обичан от феновете, в случай че не беше сравнението му с Джаро като водещ. Публиката хареса и Билалов, а рейтингът на „ Стани богат " надмина даже новините по Нова телевизия, които се излъчват в същия часови пояс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР