Въпреки уверенията, че в управляващата коалиция няма напрежение и пробойни,

...
Въпреки уверенията, че в управляващата коалиция няма напрежение и пробойни,
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Уволняват се безупречни директори от ГЕРБ

Въпреки уверенията, че в ръководещата коалиция няма напрежение и пробойни, следващ ден не престават престрелките сред Александър Дунчев от Политическа партия и Българска социалистическа партия след изказванията му за всеобщи смени в ръководството на горите и назначения без състезания.

В началото на съвещанието на Народно събрание през днешния ден Дунчев помоли шефа на Народно събрание Никола Минчев за подпомагане, защото към този момент 1 месец не е получил нито един документ от земеделското министерство за кадровите смени, заяви „Монитор“.  Депутатът подсети, че сутринта е внесъл искане в земеделската комисия в Народно събрание за чуване на министър Иван Иванов, а не да спорят по медиите. Накрая добави, че са били заменени доста шефове от ГЕРБ, които са фантастични експерти и безупречни, а в този момент са на улицата. Дунчев отхвърли да уточни имена, защото преди ден направил това и един горски началник е бил уволнен до края на деня.

Това провокира ответната реакция на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, който се възмути, че в Народно събрание се дава думата на хора, които „явно пазят ползи на горската мафия“. Изтъкна, че Политическа партия имат зам.-министър и когато и да е могат да желаят и получат всички документи. Даде да се разбере, че в случай че някой желае такива, ще ги получи, само че не и с цел да спекулира с тях и да ги разнася по НПО-та и други структури.

По думите му два дни сме били очевидци на неистини, внушения и операции от народен представител, който употребявал медиите и Народно събрание, с цел да набеждава министър и кабинета. Изтъкна, че от Политическа партия и самия Асен Василев, който бе в залата сега, имат цялостно наблюдаване. Вместо това най-после чули оценка за 12 година положително ръководство на ГЕРБ в земеделието.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР