Въпреки цялата истерия около тях, да правиш сериали се оказа

...
Въпреки цялата истерия около тях, да правиш сериали се оказа
Коментари Харесай

Майли Сайръс и сблъсъкът й с модерните технологии

Въпреки цялата нервност към тях, да правиш сериали се оказа една не толкоз лесна работа. Особено когато става дума за следващи сезони на първи изключително сполучлив подобен. Добър образец за отблъскващ спад на равнището е Game of Thrones и потресаващо слабия му и скърпен заключителен сезон. Но не за него ще приказваме в този момент.

До момента има един сериал (говорим за съществени такива, които провокират полемики и най-много - тематики за размисъл), който не е съумял да ни разочарова - " Черно огледало ". И повода евентуално е в сериозните планове на основателите му, които не имат намерение да разводняват нещата единствено и единствено да произведат още и някоя серия. Затова и петият му сезон, който би трябвало да излезе през юни, се състои от единствено три.
 Снимка 423742

Но те би трябвало да са ни изцяло задоволителни и главозамайващи, в случай че съдим от филмовия откъс им. За незапознатите с " Черно огледало " ще напомним, че става дума за антологичен сериал, в който няма сюжетна връзка сред обособените епизоди, само че по тази причина пък всички изследват въздействието на новите технологии върху живота ни под всевъзможни вероятни ъгли.

В пети сезон очевидно ще забележим хора, които се " зареждат " от лайкове, други, които са заменили действителния контакт с хората с подобен с робот, както и някои изключително крайни обстановки, при които модерните технологии могат да се трансфорат в опасност за живота.

Пети сезон на " Черно огледало " е с изненадващото присъединяване на Майли Сайръс, а премиерата му е на 5 юни по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР