Въпреки слуховете, че има, Джей Ло и Бен Афлек доказаха,

...
Въпреки слуховете, че има, Джей Ло и Бен Афлек доказаха,
Коментари Харесай

Страст в черно! Джей Ло и Бен Афлек приковаха погледите на събитие

Въпреки слуховете, че има , Джей Ло и Бен Афлек потвърдиха, че любовта им е по-силна отвсякога. Двамата се появиха облечени в звук на събитие на Ралф Лорън и не можеха да откъснат очи един от различен.

Двойката, която се венча през юли тази година, се появи на фешън събитие в Калифорния в черни тоалети и изглеждаха в действителност зашеметяващо!

 дженифър лопес бен афлек Getty

Събитието бе показване на пролетната сбирка на марката, а Джей Ло бе избрала вталена черна рокля на райета, допълвайки типа си с класическа шапка федора и моден клъч.

Афлек бе в звук със брачната половинка си, облечен в напълно черен костюм, риза и вратовръзка. 

Вижте още от страхотните визии на Джей Ло и Бен Афлек тук:
 Джей Ло и Бен Афлек на събитие на Ралф Лорън  Джей Ло и Бен Афлек на събитие на Ралф Лорън  Джей Ло и Бен Афлек на събитие на Ралф Лорън  Джей Ло и Бен Афлек на събитие на Ралф Лорън
И двамата са почитатели на марката от дълго време. Джей Ло бе заложила на цели 3 рокли на Ралф Лорън за сватбата си с Бен Афлек, който също беше облечен в костюм на марката.

Двамата бяха снимани да се държат за ръка, а влюбените им погледи издаваха, че може би слуховете за проблеми сред двойката са... просто клюки.

" Роклите ми бяха вълшебни! Благодаря ти, Ралф Лорън ", написа след сватбата Джей Ло.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР