Въпреки привидно метеоритния възход на Нкути Гатва в звездата на

...
Въпреки привидно метеоритния възход на Нкути Гатва в звездата на
Коментари Харесай

BBC Doctor Who Животът на Нкути Гатва извън екрана от бездомността до силно изявление за връзката

Въпреки видимо метеоритния напредък на Нкути Гатва в звездата на Доктор Кой, животът му надалеч не върви безпрепятствено.

The Руандийско-шотландски артист стана прочут, откакто получи водеща роля в „ Сексуално обучение “ на Netflix и от този момент е определен за 14-ия Повелител на времето в емблематичния сериал на BBC. Нкути ще поеме поста от Джоди Уитакър, с цел да изиграе емблематичната роля на Доктор Кой, присъединявайки се към хора като Дейвид Тенант и Мат Смит.

Но пътят му към триумфа не беше елементарен, защото се бореше с меланхолия и бездомност, до момента в който преследва актьорска кариера. През годините 31-годишната звезда приказва искрено за опита си да живее без непрекъснат покрив над главата си и да се опасява, че е „ задължение “ за приятелите си.

Семейството на Нкути, родено в Руанда, се реалокира в Шотландия по време на геноцида през 1994 година и споделя, че са едно от „ като три черни фамилии в цялостен Единбург “. „ Бях много лесна цел в държавна шотландска гимназия. Израснах в регион на работни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР