Въпреки представеното напрежение знам, че има желание за нормализирането му.

...
Въпреки представеното напрежение знам, че има желание за нормализирането му.
Коментари Харесай

Волен Сидеров Е Категоричен: В Момента България Има Златен Шанс Да Се Превърне В Мост Между Русия И Запада!

„ Въпреки показаното напрежение знам, че има предпочитание за нормализирането му. Борисов има късмет да създадем това домакинство, тъй като аз го виждам като домакинство, Путин да се срещне с Юнкер на българска земя. Борисов натрупа опит в такава дипломация “, посочи Сидеров. По думите му това е идната разумна стъпка. „ Решението да не се експулсират дипломати е положително. Това щеше да попречи на енергийни и бизнес планове на България. Безспорно е положително. Сигурно нямаше да е по този начин, в случай че обединението беше ГЕРБ-реформатори, а не ГЕРБ-патриоти. Искам да се хваля, че нашето наличие е положително “, сподели още националистът.

При нас е добре, че министър председател и президент застанаха на една позиция. Аз ще работя за това да бъдем хазаин на една такава среща. Той разяснява и случая „ Скрипал “. „ Малко непрофесионално беше направена тази история със Скрипал. Тези дни се пошегувах, че равнището на английските служби е паднало, тъй като малко нескопосано беше направена тази преживелица “, уточни Сидеров. Според него Русия става все по-самостоятелна страна, което нервира западния контрапункт.

„ Случаят „ Скрипал “ оказа помощ за организацията на руснаците да гласоподават. Дори и тези, които не са мечтани да гласоподават за Путин, го направиха, тъй като се почувстваха застрашени в изискванията на една такава Студена война. “, съобщи Сидеров. „ Разминаваме се с това, че той не е склонен с това, което се случи в Крим. Според нас това е желанието на хората. Ние имахме там 6 наблюдаващи. В случая с Крим аз не виждам нарушени правила. Колкото до това, че Русия е фактор и би трябвало да се съобразяваме с нея е по този начин. Никой не споделя, че господин Доган не е анализатор. “, разяснява Сидеров мнението на Ахмед Доган за Русия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР