Въпреки огромните мерки за сигурност, папараци от сръбските медии успяха

...
Въпреки огромните мерки за сигурност, папараци от сръбските медии успяха
Коментари Харесай

Папараци снимаха Джони Деп в центъра на Белград

Въпреки големите ограничения за сигурност, папараци от сръбските медии съумяха да снимат Джони Деп, който от началото на месеца е в Белград за фотосите на кино лентата Минимата. Екипът бе разположил снимачен сет в центъра на сръбската столица, а на площадката с изключение на Деп бе позициониран и дубльора на международната звезда.

Джони Деп, който е прочут със своите разнообразни актьорски трансформации, този път е надминал себе си, разясняват хора от киносредите. По време на фотосите той е дегизиран с дълга коса и брада, тъмни очила и черна баретка на главата. Специално за кино лентата Деп е качил и няколко кг.

Една от локациите на американската драма е известната сръбска печатница „ Борба “, където за потребностите на кино лентата ще бъде отпечатано световноизвестното списание Life, което разгласява за първи път ужасяващите фотоси на фотографа Юджийн Смит, снимани в японското градче Минимата.

Сръбските таблоиди гръмнаха, откакто певицата Ивана Николич разгласява в обществените мрежи фотография със звездата от Карибски пирати. Оказва се че, солистката на аренби групата Hurricane е била в първокласен белградски ресторант, а по това време в заведението е вечерял самият Деп.

„ Джони беше доста общителен. Отидох до масата му и го помолих да се снимаме. Охраната му не направи никакъв проблем и аз умерено разговарях с него. Споделих му, че съм певица, демонстрирах клипове, а най-вече се учуди на обстоятелството, че дружно с моята група постоянно гастролираме на Карибите. Накрая си разменихме и персоналните имейли “, споделя Ивана, която с изключение на певица е и народен първенец по танци.

Още една седмица ще продължат фотосите на Минимата в Сърбия, сле което екипа на режисьора Андрю Левитас се мести в крайбрежния град Тиват, Черна гора.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР