Въпреки нашето запъване за избори хората ще ги пометат. Те

...
Въпреки нашето запъване за избори хората ще ги пометат. Те
Коментари Харесай

Борисов: Въпреки нашето запъване за избори хората ще ги пометат. Те само лъжат, лъжат с милиарди /видео/

„ Въпреки нашето запъване за избори хората ще ги пометат. Те единствено лъжат. Лъжат с милиарди “, съобщи водачът на ГЕРБ и някогашен министър Бойко Борисов на среща в Шумен.

„ Петков 4,1 милиарда подкрепил бизнеса, а след това енергийният министър дава отговор, че бил единствено 1 милиард “, изясни той и попита къде са публицистите, с цел да питат какво се случва с тези 3 милиарда.

„ Минах по пътя – всичко е пустота “, добави той във връзка ремонтите на пътищата.

Борисов напомни, че за секунди е бил продаден газът и е било засекретено съвещанието, с цел да не стане ясно кои са компаниите.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и думите на Петков, че ще бъдем транспортен хъб за украински артикули и опровержението на украински министър, че това не може да стане.„ Той не знае, че нямаме жп линия. Не знае къде е Варна, може би сред Канада и Австралия “, добави иронично Борисов във връзка изявлението на Петков.

Той напомни и прогнозата на Европейски Съюз за напредък на България, която се оказа много по-различна от тази на Асен Василев.

Гледах хвалебствени репортажи по какъв начин ще дават понижение за горивата. Не обясниха в тях по какъв начин ще се получават, за кой автомобил на фамилията се отнася “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ При неприятния ГЕРБ цената беше 1, 50, а в този момент е над 3 лева “

Борисов разяснява и мярката с Данък добавена стойност за хляба. По думите му цената няма да се промени, а ще понижи прихода в страната. Той дефинира дейностите на ръководещите като неточност, тъй като покачват инфлацията.

„ Търпението на българите коства милиарди “, безапелационен беше Борисов.

„ За една година къде им битката с корупцията “, попита той и уточни резултата, че е противоположен с подписването на договорите с Gemkorp и батериите.

„ Не желаят да кажат каква е цената на тока, с цел да не ви тревожат. Никой не пита, няма публицисти, които да питат. Явно има възбрана, безмълвие, само че в случай че е за ГЕРБ – пердах здрав! “, добави Борисов.

Той разяснява и тематиката с газа – „ далаверата им върви “.

„ Явно е заречен доста за РСМ. Усети си сътрудниците и предлага КСНС. Ние имахме такова януари. Сега май желае Радев да излезе отговорен, тъй като без решение за РСМ няма да имаме проект за развиване “, разяснява Борисов тематиката с настояването на Петков за КСНС за РСМ и прикани да се изясни кой ни натиска извън: „ Петков да каже, да уточни имена, да каже “.

„ За една година те са взели 9 милиарда заеми. Както те ни упрекват, че сме крали 8 милиарда на година, което не е правилно, къде са тези пари в този момент? Ето, за една година къде са им 8-те милиарда? Те единствено теглят заеми “, попита Борисов.

„ Целта им беше да ви накарат да се страхувате от ГЕРБ. Назначиха си единствено близки и родственици “, съобщи някогашният министър на образованието Красимир Вълчев.

„ България се ръководи от подправени герои “, акцентира той, както напомни едноименната ария на Тодор Колев.

„ Управляват ни хора, които основават единствено проблеми. Вие разбрахте ли нещо от ограниченията “, попита депутатът от ГЕРБ и някогашен обществен министър Деница Сачева.

„ Отново излъгаха българските пенсионери. Казват, че подвигат с 20%, а това не е правилно. Реалното нарастване ще е към 4%. Всички взимат 50 лева за коронавирус, която вкара Бойко Борисов до момента в който беше министър председател “, напомни тя.

Не вярвайте на Кирил Петков, като ви споделя, че тези пенсии ще се заплащат с пари от обири, тъй като обири не е имало. Сега всичко се заплаща със заеми, единствено се теглят заеми “, добави още Сачева.

„ Страх ги е, тъй като, в случай че решим, можем да ги пометем същински. С всеки минал ден страната наподобява на пробито корито. Асен Василев е по-ляв и от Румен Гечев, ограниченията са му такива, че даже Българска социалистическа партия са удивени от неговите решения “, съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Митов.

„ Вие го извикахте към този момент „ оставка “, държавно управление с присъединяване на Българска социалистическа партия не може да е прозападно. Това си проличава от техните решения за Украйна, глобите на Европейски Съюз за „Лукойл“, държавно управление, което лъже във връзка с газа и РСМ, държавно управление, което не е наясно с посоката, не е прозападно. Те не знаят накъде отиваме “, изясни той.

„ Днес няма да приказвам за газа, има по-важна тематика. Управляват ни смешници, само че не ни е смешно! Всеки ден обедняваме. Правят парите ни всеки ден по-малко “, съобщи Делян Добрев.

Той напомни, че в страната ни не е имало такава инфлация от 1997 година насам. При царя 4,7%, при тройната коалиция над 8 на 100. При първия кабинет на ГЕРБ – 2,1, втория кабинет на Борисов тя е била негативна, а при третия – малко над 2%.

„ 14,4% е при настоящето ръководство. Те освен крадат, само че са и некомпетентни “, съобщи Добрев.

По думите му сега не се демонстрира с какъв брой желаят ЕРП-тата да се вдигне цената на тока. Според Добрев някои от тях желаят покачване от над 100%, а КЕВР е назначен, с цел да прикрива тези данни./Tribune.bg
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР