Въпреки многобройните съобщения за изчезването на Ким Чен Ун, които

...
Въпреки многобройните съобщения за изчезването на Ким Чен Ун, които
Коментари Харесай

Вестник в КНДР: Ким Чен Ун не спи, не празнува рождени дни, не си взима почивка! Направи страната световна военна сила

Въпреки многочислените известия за изгубването на Ким Чен Ун, които непрестанно се появяват в медиите, водачът на КНДР работи по 365 дни в годината - без отмора, без рождени дни, от време на време даже и не спи. Това написа New York Post, базирайки се на севернокорейски всекидневник.

Официалното печатно издание на републиката е посветило цялата си първа страница, възхвалявайки последните 8 години на ръководството на Ким Чен Ун. " От самото начало революционният календар на нашият водач... няма почивни дни, празници или рождени дни ", се споделя в публикацията.  

" Върховният водач, другарят Ким Чен Ун и сега продължава да не спи, да не почива, под напрежение график... ", акцентира изданието.  Основно внимание в материала е отделено на политиката на севернокорейския водач, чийто основен приоритет са хората. Отбелязва се, че водачът на КНДР, без съмнения санкционира тези, които злоупотребяват с позициите си - евентуално базирайки се на заповедта му към военните да изкоренят корупцията в редиците си.

Изданието също по този начин прави оценка високо любовта на Ким към хората и възхвалява ръководството му, макар „ невижданите компликации “ и „ суровите условия “, които страната изпитва, в това число натиска от страна на задграничните страни. 

Вестникът прибавя, че под управлението на Ким Чен Ун армията се е засилила дотам, че страната се счита за " международна военна мощ ", добавяйки, че в близко бъдеще икономическият бранш също ще се радва на триумф от международна класа.

Материалът излиза след следващите клюки за изгубването на Ким Чен Ин, който не се е появявал пред аудитория от две седмици. Предполага се, че той се намира в ултра-луксозната си лятна резиденция в град Вонсан. 

Според доста други източници обаче Ким е доста зле здравословно, откакто сърдечна намеса се е объркала. Доста специалисти даже смятат Ким за мъртъв.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР