Въпреки крехката си възраст от едва 25 години, актрисата Радина

...
Въпреки крехката си възраст от едва 25 години, актрисата Радина
Коментари Харесай

Радина Боршош отложила медения месец за догодина

Въпреки нежната си възраст от едвам 25 години, актрисата Радина Боршош има много богата филмография. Наскоро към листата си с функции добави и тази на чаровната Али в „ Алея на славата “ – надарен млад готвач, амбицирала се да завоюва кулинарния формат на вездесъщия началник Лагадинов.

 

Признава, че най-трудният й миг бил постигането на самочувствието на Али в кухнята. Твърди, че тази й роля я е направила доста по-добър готвач и в действителния живот. Откакто почнали фотосите на сериала, съвсем не е готвила вкъщи, само че е безапелационна, че ще се реваншира.

 

Била 16-годишна, когато в нея за пръв път изгряла фантазията за сцената. Мечтае да извърви пътя си като актриса с достолепие и отдаденост, както и да „ остарее мъдро в специалността “. Тя е от щастливците, съумели да се дипломират в последния клас на Стефан Данаилов. Издъхнал 6 месеца преди завършването им. Определя тази половин година в НАТФИЗ без него като призрачен сън.

И до през днешния ден когато й е тежко си чете думите на Мастера в писмо до студентите: „ И когато ви е мъчно, когато не знаете какво да вършиме, когато капките на злобата или неуспеха се стоварят върху младите ви почтени глави, не се отчайвайте. Просто вдигнете глава, усмихнете се и си кажете „ Къде си, Мастер? “. И аз ще бъда до вас, тъй като ви обичам “.

 

Малин Кръстев, който също е неин преподавател и до през днешния ден е част от всяко значимо събитие в живота й и е безапелационна, че постоянно ще бъде по този начин. Признава, че не може без спектакъл, само че и киното е пристрастяващо. Двете неща дават напълно разнообразни страсти.

 

След като на 23 юни подписа брак е безапелационна, че животът й е същият, само че по-хубав. Споделя, че от дълго време са дружно с Владимир Томашевич и връзката им почнала без никакви подозрения. Още през цялото време знаели отговорите на всички значими въпроси.

 

Като най-труден миг в живота си дефинира загубата на дядо й, който я е отгледал. Той бил индивидът, който я научил на всичко в този живот и можел да я успокои единствено с две думи. Затова в този момент й липсва толкоз доста.

 

Меденият месец със брачна половинка й е плануван за следващата година. Нямало по какъв начин да се случи по-рано поради фотосите на „ Алея на славата “.

Признава, че преди фотоси и нов план наложително минава на режим. Макар да не е спортна натура, прави по 2-3 пъти седмично извършения и пътека. Дава си сметка, че определената специалност изисква да бъде постоянно във форма, само че признава, че от време на време и на нея й се желае да има интервали без ограничавания и с доста шоколад.
източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР