Въпреки известното изоставане от други черноморски общини, поради попадането си

...
Въпреки известното изоставане от други черноморски общини, поради попадането си
Коментари Харесай

Туризмът е добре развит, но младите хора не са добре реализирани в него: Соцпроучване


Въпреки известното закъснение от други черноморски общини, заради попадането си в пограничен регион със закрит достъп при соца, Царево  добре развива своя туризъм. Това споделя болшинството – 63% от запитаните младежи в социологическо изследване в общината, извършено след потопа при започване на септември по плана на сдружение Победа в този момент : Активиране на младежите за основаване на резистентен туризъм в Община Царево по Националната стратегия на ММС за осъществяване на юношески действия по член 10А от Закона за хазарта. 34 на 100 от тях са на противоположното мнение, а 3% не могат да преценяват.

 

Въпреки че това е главният бранш в локалната стопанска система, а те към този момент работят в него, 71% от младежите в групата 15-29 година не се усещат добре осъществени в сектора. 87% от запитаните в представителното за общината изследване пък не са знаели, че има такава стратегия на ММС.

 

След провеждането на проекта 75% от младежите считат присъединяване си в него за потребно, а четири – пети: 80 на 100, желаят да има повече планове по тази стратегия на ММС в тяхната община.

 

Най-важното е, че планът реализира своите цели, тъй като 42% са се задействали с нови хрумвания за развиването на туризма в селищната си система, а мнозина са попълнили в отворената част на социологическата анкета и свои съответни отзиви какво би трябвало да се промени и какво би трябвало да се направи за задачата.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР