Въпреки изписаното се оказва, че в живота на д-р Ангел

...
Въпреки изписаното се оказва, че в живота на д-р Ангел
Коментари Харесай

Бившата и настоящата жена на д-р Енчев застанаха рамо до рамо за първата си обща снимка

Въпреки изписаното се оказва, че в живота на доктор Ангел Енчев няма никаква драма, защото някогашната му жена Теди Велинова, от която има две деца и актуалната му възлюбена – здравната сестра Вера Хаджийска, са в прелестни връзки и даже постоянно си вършат компания по време на общи обеди или празници.

 

Велинова показа кадър от последното събитие в Инстаграм, на който се вижда, че театралничи усмихната с двете си деца Филип и София до татко им – доктор Енчев и актуалната му възлюбена, които също наподобяват в въодушевление. Фотосът е изработен във фоайето на хотел „ Маринела “.

 

През октомври компанията още веднъж се събирала, а по фотосите проличава, че още веднъж са си изкарали радостно. Така и не излиза наяве обаче дали точно на Коледа някогашната и актуалната половинка на доктор Енчев още веднъж ще са дружно, само че сигурно ще отбележат празника с обща вечеря или обяд.

 

Предполага се, че дружбата сред двете дами е зародила в името на децата. Припомняме, че още през 2019 година, когато двойката разгласи раздялата си, подчертаха че ще запазят положителните си връзки и ще споделят грижите за двете деца, полагайки нужните старания смяната да не им се отрази отрицателно. Очевидно се оправят добре с тази задача поради обстоятелството, че децата са усмихнати на всички фотоси.

 

Мълвата в светските среди носи, че пластичният хирург освен подкрепя финансово наследниците си, а и държи да прекарват задоволително време дружно. Изглежда той е показал новата си половинка пред Теди и двете им деца през март на вечеря в столичен ресторант, от която манекенката е разгласила фотография.

 

Макар да не излиза наяве по кое време тъкмо са се залюбили Вера и Енчев, обществената им поява като двойка се случи през 2022 година После бързо стана ясно, че възприятията им се зародили по време на работа и връзката им бързо се задълбочила. Хаджийска също има един брак зад тила си с пловдивски предприемач, от който има пораснал наследник.

Автор: Уикенд  

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР