Въпреки гръмкото си име синът на Андрей Луканов – Карло,

...
Въпреки гръмкото си име синът на Андрей Луканов – Карло,
Коментари Харесай

Помните ли Андрей Луканов: Синът му безработен, издържа се едвам с преводи

Въпреки гръмкото си име синът на Андрей Луканов – Карло, от няколко месец бил незает. Наследникът на убития през 1996 година някогашен министър председател за следващ път изпаднал в обстановка без излаз и сега се издържал само с преводи от съветски. Хонорарите, които получавал за това, обаче не му разрешавали да се записва на трудовата борса, откъдето да взема даже минимални средства, с които да живее по-прилично. Карло обаче не се отказвал и напълно неотдавна подхванал ново начинание.

Започнал да се занимава със спогодби и медиация по стратегия „ Спогодби “ към Софийския областен съд, което означавало, че влизал в ролята на медиатор в разногласия, които се целѝ да се решат по непринуден метод, без да се стига до правосъдни каузи. Все още обаче бил прекомерно свеж в занаята и пари за ентусиазма си не взимал. Макар семейството му да била разпознаваема от всички, не му носела никакви дивиденти, като се изключи че понякога го канели по телевизионните студиа, с цел да разяснява гибелта на татко си.

Откакто Андрей Луканов не е сред живите, фамилията му непрестанно е във финансов недостиг. През 2011 година вдовицата на някогашния министър председател още веднъж показа, че синът им е незает. Тогава Карло бил скъсен от службата поради икономическата рецесия и му се наложило, с цел да има пари за самун, да се хване като момче за всичко в столична компания, занимаваща се с импорт на вестникарска хартия. Заплащането обаче и там било мизерно и с цел да не умрат от апетит с майка му, експремиерският наследник изкарвал в допълнение някой лев като бояджия, помагайки на собствен другар. Майка му Лили, като се изключи че разчитала на пенсията си, си докарвала спомагателни приходи и от книги. Неотдавна брачната половинка на Луканов издаде кулинарен вестник с 240 предписания за възрастните домакини в България. „ Караме скапано пежо от 1994 година Не отивам на „ Позитано “ и никой не ме е поканил да ме попита по какъв начин пребивавам, желая да попитам по кое време тези хора ще имат доблестта да вдигнат завесата кой е Луканов за Българска социалистическа партия и дали е раздавал фактически куфарчета “, възмущава се още вдовицата на политика. „ Докато беше жив, телефонът не спираше да звъни. Онези, които престанаха, ме облекчиха, останаха приятелите. С тях не преставам да беседвам всеки ден. Но за жалост, доста народ си отива и като звънне телефонът, изтръпвам да не е за неприятно “, споделя още Лили.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР