Въпреки факта, че Интер и Милан играят на един и

...
Въпреки факта, че Интер и Милан играят на един и
Коментари Харесай

Интер очаква рекордни приходи от реванша с Милан

Въпреки обстоятелството, че Интер и Милан играят на един и същи стадион, " нерадзурите " ще завоюват повече пари от градския си противник от продажбата на билети за полуфиналите в Шампионската лига, пресмята " Гадзета дело Спорт ".

В първия мач от Дерби каузи Мадонина от Милан са спечелили към 10 461 705 евро, като 75 532 фенове са посетили стадион " Джузепе Меаца " за мача. В момента това е срещата с най-големи доходи от билети в историята на италианския футбол.

Според " Гадзета дело Спорт " обаче, Интер ще усъвършенства бързо този връх, защото се чака да генерира към 12 млн. евро от продажбата на билети за реванша против " росонерите ", като ще получи повече пари заради малко по-скъпата конструкция на билетите си.

Съвсем предстоящо е, че ползата към реванша е голям, като е имало близо 500 000 поръчки от почитатели на Интер за скъпите хартийки, или с други думи - седем пъти повече от цялостния потенциал на " Сан Сиро "! Логично " нерадзурите " взеха ограничения против развихрилите се спекуланти и черноборсаджии.

От Интер оповестиха, че няма да възобновяват сезонните билети на почитатели, които са закупили билети за фамилиите и приятелите си, а по-късно са ги препродали на по-висока цена. От клуба изясняват още, че билетите, предлагани в уеб сайтове за разгласи и за покупко-продажба сред частни лица, ще бъдат анулирани и върнати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР