Въпреки дежурния гол на Роберт Левандовски, късно снощи се препъна

...
Въпреки дежурния гол на Роберт Левандовски, късно снощи се препъна
Коментари Харесай

Въпреки поражението: Томас Мюлер записа рекорд с екипа на Байерн Мюнхен!

Въпреки дежурния гол на Роберт Левандовски, късно нощес се препъна в Аугсбург като посетител и загуби с 1:2 гостуването си 12-ия кръг на Бундеслигата.

Резултатът бе завършен още преди почивката, а през втората част баварците по този начин и не съумяха да стигнат най-малко до изравнително попадение и " дадоха криле " на , които са втори в класирането и в случай че победят Щутгарт вкъщи си по-късно през днешния ден, ще съкратят задатъка на Байерн на върха на единствено една точка!
32-годишният Томас Мюлер пък записа забавен връх в тази среща - той стана първият полеви състезател с най-малко 600 мача за баварците. До този миг с сходно достижение можеха да се похвалят единствено двамата вратари Сеп Майер (661) и Оливър Кан (632).
Немецът обаче въобще не обърна внимание на този факт и сподели следното след мача:
" През първото полувреме изглеждахме зле на моменти в нашата половина. Обикновено не позволяваме два гола след два-три шанса. През дългите интервали на играта владеехме добре топката. През второто полувреме беше ясно, че желаеме да обърнем нещата, само че нямахме шанс. Това е тежък неуспех ", безапелационен бе той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР