Въпреки че всички сме научили през последните няколко години колко

...
Въпреки че всички сме научили през последните няколко години колко
Коментари Харесай

Ето какво трябва да ценим през новата година

Въпреки че всички сме научили през последните няколко години какъв брой непредсказуем може да бъде животът, има нещо в новата година, което ни кара да се замислим върху прекарванията, които сме имали и избори, които направихме през последните 12 месеца. Изглежда като моментът да стартираме още веднъж, в случай че почувстваме увлечение да създадем нещо друго в живота си.

Обикновено мислим за установяване на резолюции, традиция, чийто генезис явно може да датира от 2000 година прочие н. е. и античните вавилонци, които чествали новата си година по време на пролетен фестивал. За разлика от днешните по-лични решения, тези ранни задължения бяха направени като обещания към божествата и бяха за погашение на задължения и връщане на взети назаем предмети на техните законни притежатели.

Лично аз от дълго време стопирах да вземам решения. Чувствах се прекалено много като самопричинен напън, подготвяйки се за мини-провали, без които можех. Вместо това, това, което съм правил неведнъж в близкото минало, е да изб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР