Въпреки че цветът на очите се определя основно от количеството

...
Въпреки че цветът на очите се определя основно от количеството
Коментари Харесай

Хората с кафяви очи са суетни, със зелени - страстни

Въпреки че цветът на очите се дефинира главно от количеството и разпределението на пигмента меланин, той от дълго време се свързва с личността.

Разберете какво споделят очите ви за вашия темперамент, показано от „ Локално “:

Черни очи

Хората с черни очи се смятат за доста темпераментни, буйни и хиперактивни. Те са доста отдадени на всичко, което вършат, конкурентоспособни са и желаят да привлекат вниманието. Освен това те са разказани като мистериозни, неохотни в шерване на персоналното си пространство и сложни за влюбване. Ако обаче се влюбят, те са доста правилни, а минусът им е кавгаджийството и нетърпението.

Сини очи

Синият цвят на очите се свързва с небето, силата, електрическия заряд и рационалното мислене. Хората със сини очи се смятат за налични, очарователни и другарски настроени. Освен това са доста спонтанни, подготвени да пробват нови неща и имат развита духовна страна. Забелязват нещата, които другите пропущат, а минусите им са приказливост, несъобразителност и прибързаност.

Кафяви очи

Кафявото е мощен цвят, който се свързва със земната сила, креативност, неизменност и изобилие. Хората с кафяви очи, които са и най-често срещаните, се смятат за съпричастни, самостоятелни и заслужаващи доверие. Също по този начин кафявото съставлява мощно полово предпочитание, предпочитание за другарство и екстровертност. Материалните неща не са толкоз значими за тях, колкото хармонията във взаимоотношенията и позицията в обществото. Техният минус е суетата, както и сензитивното его.

Сиви очи

Сивият цвят на очите е много необичаен и символизира мъдростта и силата на характера. Хората с този цвят на очите са разказани като родени водачи, които могат да намерят решение там където никой различен не го вижда. Те са елементарно адаптивни, спокойни и фенове на природата. Те не са прекомерно отворени, само че са доста сантиментални и чувствителни. Имат рационални връзки в живота, правилни са и са склонни към дълготрайни връзки. Техният минус е несъразмерната прочувствена сензитивност.

Зелени очи

Зеленият цвят на очите символизира харизма, иновативност, младост и здраве. Хората със зелени очи са разказани като фенове на приключенията и всевъзможни удоволствия в живота. Те са положителни оратори, съобразителни и като цяло рядко са самотни. Те са буйни любовници, само че в любовта от време на време са непостоянни и даже не знаят какво желаят, до момента в който в други области на живота това не е по този начин. Техните дефекти са дебелоглав, податливост към операции и ревнивост.

Очи с цвят на лешник

Този много необичаен цвят на очите е основан като композиция от сини, кафяви и зелени тонове и символизира мощ и храброст. Хората с лешникови очи постоянно се разказват като безстрашни и подготвени за житейски провокации. Обикновено са красиви и привлекателни, макар че в съблазняването въобще не са нападателни или директни. Работоспособни са, само че от време на време и мързеливи. Недостатъкът им е, че постоянно са прекомерно спонтанни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР