Въпреки че това световно не е най-резултатното, заради многото нулеви

...
Въпреки че това световно не е най-резултатното, заради многото нулеви
Коментари Харесай

Един гола срещу Сърбия, а толкова много последователи

Въпреки че това международно не е най-резултатното, поради многото нулеви равенства, видяхме и няколко много впечатляващи резултати. Като успеха на Испания над Коста Рика със 7:0.
 Мондиал 2022, Саудитска Арабия, Ерве Рьонар и получили ли са футболистите в действителност нови коли
Наистина ли играчите на Саудитска Арабия ще получат Rolls Royce

Ето какво знаем

Миналата седмица Бразилия победи Сърбия, само че в тази ситуация не резултатът бе безапелационен, а играта на бразилците, които не оставиха кой знае какви шансове на противника си.

В съзнанието ни ще остане един от головете на Ричарлисон за успеха на Бразилия, тъй като нападателят в действителност направи нещо, което е почтено за удивление и не може да се види всеки ден.

Richarlison! What have you done?! |
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup)
Все още има доста мачове до края, с цел да знаем дали точно това попадение ще се окаже и най-красивото за Мондиал 2022, само че то към този момент донесе някои изгоди за футболиста. От ESPN разбираме, че ползата на Ричарлисон в обществените мрежи след попадението се е повишил доста.
 Мондиал 2022, Англия, Бразилия, Франция и кои са най-скъпите тимове на това международно
Кои са най-скъпите тимове на Мондиал 2022

И кои са трите " най-евтини "

И по-точно в Instagram, където формалният профил на се е сдобил с 4 милиона нови почитатели единствено в границите на няколко часа след гола. И по този начин сега бразилецът има 13.5 милиона почитатели в обществените мрежи. Ще му трябват още много сходни попадения обаче, с цел да доближи Кристиано Роналдо по брой почитатели. Португалецът може да се похвали с цели 505 милиона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР