Въпреки че сексуалните фантазии са индивидуални и могат да варират

...
Въпреки че сексуалните фантазии са индивидуални и могат да варират
Коментари Харесай

Летните секс фантазии на мъжете

Въпреки че половите мечти са самостоятелни и могат да варират от човек на човек, лятото има особено място във въображението на доста мъже. В този дух ще разгледаме някои от най-честите летни полови мечти на мъжете и ще разбираем за какво тези обстановки и преживявания ги вълнуват. Важно е да отбележим, че това е единствено художествено показване на мечти и би трябвало да бъде обсъждано в този подтекст.
Прочетете още
Ролева игра на плажа: Можете да се престорите, че сте непознати и да се запознаете с колегата си на плажа. Играейки ролята на в началото непознати, можете да създадете вълнуваща и напрегната конюнктура, която може да докара до интимни моменти в мокри бански.

Екшън във водата : Фантазията може да включва игри и екшън във водата. Например, можете да си визиите игра на мятане на плажната топка, която се трансформира във все по-флиртуващи докосвания и най-после в интимни моменти във водата.

Изследване на скрити и отдалечени плажове: Можете да си създадете малко премеждие, включващо разкриване и проучване на изолирани плажове, където можете да се наслаждавате на интимни моменти без наблюдаващи. Идеята за това, че сте единствено вие и сътрудникът ви на това красиво и прикрито място, може да бъде доста вълнуваща.

Мокри бански и възбуждащи игри: Фантазията може да включва игри с мокри бански, като да вземем за пример надпревари за основаване на изкуствени талази или занимателни водни спортове. Такива игри могат да прибавят развлечение и възбуждение към половите прекарвания на плажа.

Тези мечти са единствено някои от вероятните полови сюжети, които може да се свържат с тънката облекчена конюнктура на плажа и мокрите бански.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР