Въпреки че съдейки по календара, наближава пролет, в много райони

...
Въпреки че съдейки по календара, наближава пролет, в много райони
Коментари Харесай

Колко дълго можете да използвате електрическо отопление на седалките и защо е вредно?

Въпреки че съдейки по календара, наближава пролет, в доста региони на страната ни в утринните часове (и не само) към момента е много студено. Това значи, че уместността на електрическото отопление на седалките (ако колата ви разполага с такава екстра) към момента е настояща. Нека поговорим за това през днешния ден с присъединяване на експерти.

Според професори от Масачузетският софтуерен институт умелото потребление на електрическото отопление на седалките е задача, от чието решение зависи на първо място здравето на лидера и пасажерите в колата.

„ Отоплението е належащо да се включва единствено за малко и никога да не се употребява непрекъснато “, споделят доктори с дълготраен опит. Факт е, че при излизане от колата нагретите тазови органи и гърба незабавно попадат под поток от леден въздух, затова са по-предразположени към възпалителни болести. Оттук - всички типове болести, свързани с урология и гинекология.

`Колко

Голяма заплаха, съгласно професорите, от загряването на седалката е обвързвана и с простатата при мъжете, От несъразмерното загряване „ второто сърце на мъжа “ и потентността като цяло могат да пострадат. Има застоялост в органите на простатата, както и в органите, свързани с продуктивната функционалност на мъжа. Продължителното погрешно състояние на шофиране плюс отоплението на седалката могат да доведат до формиране на продължителен простатит и даже аденом на простатата.

Освен това, непосредствено, самото електрическо нагряване води до нарушение на живота на сперматозоидите. Тяхната витална интензивност в загрят тестис е доста по-малка от общоприетите 6 дни. Да не приказваме, че те стават по-слаби, когато обхванат в яйцеклетката и по-малко способни да я оплодят.
`Колко

Неграмотното потребление на " изгодите на цивилизацията " води освен до неприятно здраве, само че и до неплодородие. За да избегнете всички тези неприятности и да поддържате здравето си, преди всичко, би трябвало да балансирате седалката в колата - отделете задоволително време за това, намерете позицията, в която няма да изпитвате дискомфорт. Настройте всичко за най-хубав комфорт за вас и ще се чувствате ужасно по време на всяко пътешестване, поучават експертите.

Те припомнят също, че по пътя не трябва да забравяте да отпуснете тялото си при първа опция. Например, при коли с автоматизирана скоростна кутия на светофар и още повече в тапи е желателно да преместите лоста на скоростната кутия в неутрално състояние, като премахнете напрежението от крайници, който работи с педала за газта. Да, просто се разтегнете. И се пробвайте се да употребявате електрическо отопление на седалките до най-малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР