Въпреки че Руши Видинлиев вече години наред е под светлините

...
Въпреки че Руши Видинлиев вече години наред е под светлините
Коментари Харесай

Фенка шашна Руши Видинлиев

Въпреки че Руши Видинлиев към този момент години наред е под светлините на прожекторите и е преживявал не една и две необикновени срещи с почитателите си, наподобява към момента има неща, които да го изненадат в контакта с феновете му. Особено с дамите, които са подготвени на всичко, с цел да създадат усещане на обичаната си звезда, видя Lupa.bg.



Музикалните му почитатели са ясни, Руши от дълго време се радва на корав електорат, който не пропуща изявите му по клубовете. По всичко проличава обаче, че и актьорските му превъплъщения не оставят феновете равнодушни. Особено най-новият му екранен облик – на младият, сполучлив и много секси юрист Мартин Касимов, в сериала „ Мен не ме мислете “. Изглежда героят му притегля женското внимание освен в сюжета на поредицата, само че и в действителния живот.

Наскоро Рушката показа кадър, в който разкрива, че е имал близка среща със зрителка на сериала, която откакто го видяла, почнала да вика: „ Адвокат Касимооов “. Въпреки че артистът и артист сигурно е привикнал да го стопират на улицата, само че въпреки всичко с същинското му име, наподобява това, че към този момент го асоциират с екранния му облик, много го е изненадало.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР