Въпреки че роди сина си Меган Маркъл продължава да е

...
Въпреки че роди сина си Меган Маркъл продължава да е
Коментари Харесай

Бащата на Меган протегна ръка

Въпреки че роди сина си Меган Маркъл продължава да е в неприятни връзки със своя татко. Томас Маркъл не бе даже измежду гостите на сватбата й, а връзките сред двамата са много тиражирани в медийното пространство.

Бащата на херцогинята на Съсекс дълго време мълча и изясни това с бременността на щерка си и желанието му тя да е спокойна в същото време. Сега, обаче пред Mail On Sunday Томас не пропусна да показа, че Меган продължава да го изолира от живота си, а по този начин и от живота на своя внук - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Господин Маркъл споделя пред изданието, че откровено се надява, че към момента може да оправи връзките си със своята щерка и се надява, че майчинството може да я "размекне ".

"Ще се веселя доста, в случай че ми изпратят фотография на Арчи. Мога да я сложа в рамка и да я окача на стената до тази на Меган. Не е ли това което желае всеки дядо? Любопитен съм да схвана дали той е наследил прословутия нос на Маркъл. ", споделя още Томас и добави, че от време на време си мисли, че хората не имат вяра, че обича щерка си, само че той в действителност доста я обичал.

" Доскоро посред ни нямаше никакви проблеми. Докато Меган беше бременна с Арчи си мълчах, само че в този момент взех решение да проговоря още веднъж, тъй като те не престават да ме изолират от живота си. " Той посочи, че е сигурен, че фамилните разлики могат да бъдат позволени и се надява това да стане с него и Меган, и Хари.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР