Въпреки че ресторантите му може да са изискани, това не

...
Въпреки че ресторантите му може да са изискани, това не
Коментари Харесай

Марко Пиер Уайт гледа светове далеч от дните си в Hell`s Kitchen, докато главният готвач доказва, че обича изгодната сделка при пазаруване до Алди

Въпреки че заведенията за хранене му може да са изискани, това не спря Марко Пиер Уайт, 62, от познаване на преференциална договорка, когато я види, до момента в който се насочва към Алди в Уилтшър в понеделник

Телевизионният любим погледна светове надалеч от дните си в Hell's Kitchen, до момента в който носеше здрав външен тип, кръгли очила и по-пълна рамка (на фотографията вдясно през 2007 г.) 

Марко се ресурси с самун и каси бира за разходката. Това се случва, когато неговият водещ ресторант на площад Лестър в Лондон затвори след съвсем две години търговия.

Black & White Hospitality започва в края на 2021 година със залата от 14 500 кв. фута, търгувана като „ заведение за пържоли, пица и джин “.

Готвачът получава три звезди Мишлен през 1995 година на 33-годишна възраст, откакто открива Harveys в Wandsworth през 1987 година и по-късно образова Гордън Рамзи.

През...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР