Въпреки, че през годините фолк певицата Камелия се е доказала

...
Въпреки, че през годините фолк певицата Камелия се е доказала
Коментари Харесай

И Камелия се ожали: Безработна съм!

Въпреки, че през годините фолк певицата Камелия се е потвърдила като една от оборотните в сектора, с днешна дата обстановката с карантината се е отразила и на финансовата й самостоятелност. Непрежалимата за Митко Пайнера изпълнителка, влезе в режим на недоволство, че е безработна. Все отново тя подходи към обстановката и с позитивни изгоди от неналичието на участия за последните два месеца и половина.

"Последното ми присъединяване беше на 9 март и от този момент съм си у дома, и съм безработна. Ново е за мен, тъй като от 20-годишна не съм серпантина да работя, да пея. Но пък във всяко неприятно има положително – съумях да се наспя, съумях да си отпочина. Намерих време малко повече за себе си. Изчистих си доста отпадъци от къщата, доста шкафчета… Отворих пространство за нови неща “, изясни певицата при гостуването си в предаването на бТВ "Преди обед “.

View this post on Instagram
A post shared by Камелия (@kamelia_official) on Apr 5, 2020 at 10:14am PDT

Признава, че й е било мъчно да обърне биологичния си часовник, тъй като участията на изпълнителите са нощем, а през изтеклите два месеца е нормализирала естествения денонощен темп. И тя, както доста други музикални звезди, е имала онлайн концерт, в който е попяла обичаните песни на публиката.

"Може би ние ще сме последните, на които ще дадат картбланш за работа, тъй като нашата работа е обвързвана с огромно скупчване на хора. В това отношение аз съм много песимистична, че надалеч във времето ще се случат нещата. По отношение на естествения метод на живот, ограниченията бяха взети в точния момент. Хората бяха задоволително стреснати, с цел да бъдат виновни. Видя се, че доста мъчно се носи отговорност, даже в такава тежка обстановка. Много малко хора са подготвени да носят отговорност с държанието си “ – безапелационна е Камелия.

Тя показа също, че всекидневието й по време на карантината не я е откъснало от обществения живот, защоот по принцип е леко дръпната от масовките. “Така или другояче аз рядко споделям с хора, рядко излизам на улицата, в парковете. При мен са тежки нощите, когато съм привикнала да работя “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР