Въпреки че още се спори дали сексът има връзка с

...
Въпреки че още се спори дали сексът има връзка с
Коментари Харесай

Знаехте ли, че сутрешният секс води до отслабване?

Въпреки че още се спори дали сексът има връзка с отслабването и поддържането на красива фигура. Има обаче от ден на ден доказателства, че любовните милувки могат да ни оказват помощ със оправянето с непотребните килограми.
Прочетете още
Изследване твърди, че от утринния секс в действителност се отслабва. Това открили специалисти от Кралския университет в Белфаст. Техният мотив е, че пристрастеностите „ по първи петли “ подтикват всички мускулни групи, а изгодата за сърцето и белите дробове е като след фитнеса.

Сексът може да се схване като чудесна утринна подготовка. Вместо да тичате в парка или да вършиме гимнастика – отдайте се на пристрастеностите в леглото.

Средно броят на калориите, които ще изразходите е 300. Това се равнява на към 40 минути в спортната зала.
Данните от изследването демонстрират още, че правенето на утринният секс най-малко три пъти в седмицата понижава риска от инфаркт и инсулт до 50%. А по-редовното му упражняване води до възстановяване на кръвообращението и намаление на високото кръвно налягане.

Ранните милувки ускоряват имунитета ни и способстват за повишението на IgA антитела, които защищават от инфекции. Сексът освен понижава риска от простуда или грип, само че може да усъвършенства здравето на косата, кожата и ноктите.

При практикуването му се освобождават съединения, които усилват равнищата на естроген, а той способства за възстановяване на тонуса и текстурата на кожата и косата.

Горещият утринен секс, също така оказва помощ на хората да се освободят от напрежението, защото потиска производството на хормона кортизол, който е измежду главните виновници за психическата ни изхабеност.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР