Въпреки че окончателните резултати от изборите бяха обявени късно днес,

...
Въпреки че окончателните резултати от изборите бяха обявени късно днес,
Коментари Харесай

ОБЗОР: Първи стъпки за съставянето на правителство, започват най-големия проект на Пловдив

Въпреки че окончателните резултати от изборите бяха оповестени късно през днешния ден, а разпределението на мандатите към момента не, през днешния ден бяха направени първите крачки към съставянето на постоянно държавно управление. Лидерите на „ Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев организираха диалози с водачите на другите три обединения – Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България.

Въпреки избраните като „ обнадеждаващи” диалози сред партиите, колизиите вътре в тях не престават. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подаде оставка, а по-късно непосредствено атакува Румен Радев, че е подкрепял Политическа партия, както и служебният кабинет.

Съставянето на държавно управление, пък не наподобява толкоз елементарно, колкото се пробва да се изкара от „ Продължаваме промяната”.

Продължава намаляването на заболеваемостта от COVID-19 в страната. За последните 24 часа инфектираните е под 3300, само че умрелите не престават да са огромен брой – 276. Стана ясно още, че в случай че учебните заведения обезпечат със лични средства проби за учениците от V клас нагоре, те ще могат да ги върнат в клас още преди Министерството на образованието и науката да е предоставило безвъзмездни.

Апартаментът на ужасите на улица „ Димитър Талев” са възпламени през днешния ден. Както TrafficNews описа в редица материали, Николина Стоянова внася в жилището си, намиращо се на първия етаж на блока цялостни торби с отпадъци. Камарите са до тавана във всяко едно от 4-те пространства на жилището. От него се стеле неописуема миризма, пълзят хлебарки, мишки и всевъзможни гадини. На този тормоз са принудени години наред да живеят 21 фамилии.

В петък от 11 часа ще се състои първата копка по грандиозния план за пробива под Централна гара в Пловдив. Това заяви публично Здравко Димитров през днешния ден. Той разяснява и изборите, като съобщи, че е сюрпризиран от резултатите. Той се надява да има постоянно държавно управление, от което ще желае финансиране за значими планове за Пловдив.

В същото време Община Пловдив продължава да понижа рейсовете в Пловдив, този път по 4 линии.

Обвиненият в трафик на мигранти Тошко Тодоров няма да бъде екстрадиран в Гърция след решение на Окръжен съд – Пловдив. Магистратите анулираха и домашният арест на Тодоров и не му наложи мярка за неотклонение.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР