Въпреки че няма нещо по-хубаво от искреността във връзките, има

...
Въпреки че няма нещо по-хубаво от искреността във връзките, има
Коментари Харесай

7 неща, които никога не трябва да казвате на партньора си

Въпреки че няма нещо по-хубаво от искреността във връзките, има неща, които е по-добре да запазите за себе си и в никакъв случай да не споделяте с обичания си. Все отново не може да му кажете всичко, което ви минава през мозъка. Понякога най-мъдрото решение е просто да замълчите. 

Ето какво в никакъв случай не трябва да споделяте с обичания си:

1. За какво изневерихте на някогашния си

Едва ли ще получите овации, откакто споделите с него каква е повода за изневярата ви.

По-скоро това ще провокира тъкмо противоположната реакция. Затова в никакъв случай не говорете за измяната, което сте направили в предишното. В противоположен случай рискувате да настроите колегата си против вас. 

2. За изневярата на една ваша другарка

Поговорката „ Кажи ми кой ти е другар, с цел да ти кажа какъв си “ не всеки път е вярна. Но в случай че той мисли по този метод, сигурно ще реши, че не се различавате по нищо от приятелката си.

3. За флирта на негов другар с вас
 4-те зодии, които си имат ТАЕН почитател 4-те зодии, които си имат ТАЕН почитател
Тези зодии въобще не допускат, че някой си пада по тях и е толкоз влюбен, че е подготвен да направи всичко, с цел да ги завоюва. Ето кои с...

Ако това ви се случва за пръв път, по-добре изчакайте, тъй като има възможност да не сте разбрали вярно желанията на приятеля му.

4. За благосклонностите ви към различен мъж

Определено това не би трябвало нито да се споделя, нито да се демонстрира, защото по този метод ще ударите обичания си по най-слабото му място - неговото его.

5. За срещата ви със приветлив сътрудник от работа

Само при мисълта, че приемате собствен сътрудник за приветлив, обичаният ви може да полудее от ревнивост. Все отново вие прекарвате повече време на работното си място, в сравнение с с него.
 9 неща, които постоянно би трябвало да пазите в ТАЙНА 9 неща, които постоянно би трябвало да пазите в ТАЙНА
Не всички хора схващат, че е извънредно значимо да можете да пазите в загадка избрани неща. Мълчанието е злато и е мъчно да не се съ...

6. Презрението ви към неговата майка

Ако заявите непосредствено, че не харесвате дамата, която го е родила, евентуално той ще се дистанцира от вас и след известно време ще употребява признанието ви против вас самата.

7. Факта, че не сте впечатлени от напъните му

Няма значение дали той се е постарал да ви изненада с вечеря или се постарал за презентацията в работата си, значимото е да му покажете, че сте най-големия му почитател.

Ако му кажете най-малко няколко пъти простата фраза: " Вярвам в теб! ", ще останете сюрпризирана от смяната в държанието му.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР