Въпреки че е женена за заможен мъж, който може да

...
Въпреки че е женена за заможен мъж, който може да
Коментари Харесай

Галена лапа 100 бона, пука се от участия, няма време да се види със семейството

Въпреки че е женена за състоятелен мъж, който може да й подсигури каквото певицата си изиска, изпълнителката не стопира да работи като луда. Галена съвсем не пропуща вечер, в която да няма присъединяване. Това, несъмнено, и се отразява сносно финансово. За предишния месец изпълнителката лапна 100 бона от възнаграждения, научи Hotarena.

Галена е измежду най-високо платените изпълнителки. Хонорарът на певицата от Смядово е към 7000 лв. на вечер. За да успее да припечели умопомрачителните 100 бона , Галена безусловно не се спря. Тя кръстосва цяла България и съвсем не се прибира при фамилията си. Певицата редува участия в София и провинцията и всеки ден е в друг град.

От това страда най-много фамилията на чаровната изпълнителка. Тя съвсем не може да види най-близките си хора - мъжът й Галин и двете им деца. Галена съумява да зърне чедата си единствено в дните, когато няма участия през предишния месец. Певицата въобще не се тормози да оставя грижите на децата си на своя брачен партньор. Тя споделя, че Галин е татко фантазия и няма компликации в развъждането на малчуганите.

От своя страна половинката на певицата в никакъв случай не я е спирал да върви по участия. Въпреки че имат две деца, а грижата за това е сериозна, Галена не стопира изявите по нощните заведения.  Певицата знае, че сега е номер 1 и е на гребена на вълната. Тя е най-обичаната изпълнителка и събира най-вече аудитория по нощните заведения. Именно заради тази причина Галена не пропуща покана. Тя желае да се утвърди трайно като номер 1 и да направи всичко по силите си Преслава да остане в миманса.

Певицата се завърна от майчинство с гръм и тропот. През цялото лято тя не спря да работи като луда и редуваше непрекъснато участия по морето и столицата. Сега, когато към този момент сезонът завърши, тя ще се отдаде на фамилията си. Певицата отделя извънредно доста време на синовете си Александър и Стефан. Първият е на няколко месеца и постоянно е разхождан с количката от изпълнителката. Стефан, който е на 7 години, пък с неспокойствие чака моментите, в които да си играе с майка си, написа " България през днешния ден ".

След края на натоварения сезон Галена му отпуска малко края. Тя сподели завършек на диетата, която прецизно спазваше, с цел да успее да влезе във форма след раждането на Александър. Певицата деликатно сортира какво поставя в устата си дълго време. Режимът, който съблюдава, категорично й забраняваше да похапва сладко, само че тя към този момент завърши с него и в този момент нагъва десерти, когато си изиска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР