Въпреки че до края на годината има още време, е

...
Въпреки че до края на годината има още време, е
Коментари Харесай

Три зодии ги очакват големи изпитания през 2020 година

Въпреки че до края на годината има още време, е добре да надникнем в бъдещето и да разберем какво са ни подготвили звездите за 2020 година Както е известно, тя ще премине под знака на Белия железен плъх.
Той е извънредно отзивчиво творение. Въпреки това, не всички зодиакални знаци ще се радват на безоблачни дни и цветя и рози.
Освен всичко друго, 2020 година е и високосна. А това значи единствено едно – спомагателни рискове и подводни камъни за част от знаците на Зодиака.

Днес ще ви разкажем малко повече за зодиите, за които идната година ще се трансформира в същинско тестване, написа jenata.blitz.bg.
Телец
Проблемите за представителите на този зодиакален знак ще дойдат от предишното. И до известна степен самите те ще са отговорни за житейските си компликации.
Когато непрекъснато пренебрегваш неприятностите, обиждаш околните и приятелите си и не забелязваш това, проблеми се натрупват и един ден ще се стоварят върху теб със страшна мощ. Точно това ще се случи с Телеца следващата година.

За страдание, те няма да могат да разчитат на непозната помощ и ще се наложи да се оправят с всичко сами!
Рак
През идната година Раците могат да се сблъскат с финансови неуспехи и материални компликации. Не е изключено и да станат жертва на машинация.
Затова астролозите поучават представителите на тази зодия да не утежняват така и така тежкото си състояние и да не се включват в рискови действия, а да се опитат да запазят това, което им е останало.
Овен
През 2020 година Овните ги чака меланхолия, която понякога ще се сменя с неконтролируема експанзия във връзка с всички, в това число и към най-близките. Възможни са кавги с другари, различия с сътрудници и тежка атмосфера в фамилията.

Ако Овенът не се пребори със себе си, не подреди мислите и възприятията си, в края на идната година може да се окаже в същинска пустиня!
И още нещо, доста значимо:
Хороскопът за 2020 предвижда, че взаимоотношенията и финансите ще бъдат постоянни през годината. Звездите ще разрешат удобен интервал за всички дванадесет зодиакални знака: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби!
През 2020 година Меркурий минава в назадничав интервал три пъти:

22 март (Овен) – 15 април (Овен)
25 юли (Лъв) – 18 август (Лъв)
12 ноември (Скорпион) – 6 декември (Стрелец)
Търпението е добродетел, само че не се нуждаете от астро прогноза, с цел да знаете това. Изглежда, че забравихме по какъв начин е да живееш в положителни времена, които не са в сянка от скептицизма.
Тази година ще бъде от изгода в очакване на оптимистично бъдеще.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР