Въпреки безупречното си усещане за стил, понякога най-модерната първа дама

...
Въпреки безупречното си усещане за стил, понякога най-модерната първа дама
Коментари Харесай

Стана ясно защо Мелания Тръмп непрекъснато носи слънчеви очила

Въпреки безупречното си чувство за жанр, от време на време най-модерната първа дама в света Мелания Тръмп се озовава в центъра на гръмки фешън кавги. Поредната борба сред почитателите и зложелателите й се развихри поради метода, по който брачната половинка на американския президент изглеждаше по време на церемонията, отдадена на 75-тата годишнина от Десанта в Нормандия във Франция при започване на юни. Или по-точно към един подробност, на който бе заложила.

Неведнъж сме ви разказвали за стилните трикчета, които първата дама на Съединени американски щати употребява, с цел да наподобява постоянно ослепително. Запазената й марка несъмнено са слънчевите очила. Точно тях съперниците на Мелания сметнаха за несъответствуващи на формалното мероприятие във Франция.

Трагичната орис на принцеса Даяна застигна и Кейт Мидълтън! (СНИМКИ)

Публиката беше възмутена, тъй като, като се има поради спецификата на събитието, подобен аксесоар може да се схване като жест на пренебрежение.

Но стилният психолог Даун Карън накара всички да погледнат на избора на Мелания от напълно друг ъгъл. Защо съгласно нея госпожа Тръмп непрестанно върви със слънчеви очила, четете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР