Въоръжените сили на Украйна заявиха днес, че нямат информация за

...
Въоръжените сили на Украйна заявиха днес, че нямат информация за
Коментари Харесай

Украинските въоръжени сили заявиха, че нямат информация за своя мащабна офанзива

Въоръжените сили на Украйна обявиха през днешния ден, че нямат информация за огромната атака, за която Москва твърди, че Киев е почнал на пет места по фронтовата линия в Донецка област, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10661
" Нямаме такава информация и не разясняваме никакви фейкове ", сподели представител на генералния щаб на украинските въоръжени сили в отговор на питане на организацията.

" Войната продължава. До цялостната победа ", съобщи секретарят на украинския Съвет за национална сигурност и защита Олексий Данилов.

Командирът на украинските Сухопътни сили Олександър Сирски сподели, че украинските сили не престават " да напредват " покрай град Бахмут в северната част на Донецка област.

На фрагменти от видеоклип, оповестен от украинските въоръжени сили, се виждат съветски позиции, подложени на обстрел.

В ежедневната сводка на украинския общоприет щаб се загатват само 29 стълкновения в Донецка и Луганска област в Източна Украйна.

Украинският Център за стратегически връзки не разяснява непосредствено съветските изказвания, само че сподели, без да дава доказателства, че Русия ще се опита да популяризира неистини. " За да деморализират украинците и да подведат обществеността (включително личното си население), съветските пропагандисти ще разпространят подправена информация за контраофанзивата, нейната посока и загубите на украинската войска ", съобщи той.

Руски военни блогъри оповестиха за сражения на няколко точки по фронтовата линия и в частност към Угледар на към 150 километра югозападно от Бахмут, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР