Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) пробиха така наречената линия Суровикин,

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) пробиха така наречената линия Суровикин,
Коментари Харесай

ВСУ пробиха линията Суровикин

" Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) пробиха по този начин наречената линия " Суровикин ", написа немският в. " Билд ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11601
Журналистът от изданието Юлиан Рьопке, анализирайки сателитни фотоси от бойните дейности в югоизточната украинска Запорожка област, съобщи: Украинската войска проби основната отбранителна линия на руснаците линията " Суровикин " и е напът да освободи село Вербове. " Зъбите на Дракона " задържаха украинците единствено за 24 часа

" Линията, строена под наблюдението на някогашния командващ на силите на агресорите в Украйна военачалник Сергей Суровикин, се състои от комплицирана система от окопи, траншеи и бетонни пирамиди за препречване на пътя на танкове, наречени " Зъбите на дракона ", това написа основаното в Нидерландия издание The Moscow times.

Както към този момент екипът на заяви, ВСУ означават прогрес в югоизточната част на Украйна.

" В отговор на сполучливите дейности на силите на Киев Москва през вчерашния ден предислоцира елементи от елитната 76-а въздушно десантнощурмова дивизия. Това е релативно боеспособна единица. Тя обаче е последната, която може да окаже забележителна опозиция на ВСУ ", сподели американският специалист Роб Ли пред медията, основана в Нидерландия.

Днес от военното министерство в Киев обявиха за отдръпване на съветски бойци и офицери. " Врагът отстъпва и дава жертви освен поради дейностите на ВСУ. Окупаторите стъпват върху мини, сложени от техните сътрудници ", споделиха от силовото ведомство, представени от в. " Украинская истина ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР