Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) през тази или най-късно другата

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) през тази или най-късно другата
Коментари Харесай

До седмица Украйна ще получи най-нова военна техника, с която може да обърне хода на бойните действия

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) през тази или най-късно другата седмица ще получат най-нова и съвременна военна техника от западните страни, с която ще могат да извърнат хода на бойните дейности в Донбас. Това съобщи в ефира на плана Freedom, който се транслира в You Tube канала на " Украйна 24 ", някогашният шеф на Службата за външно разузнаване на Украйна Николай Маломуж.

" Ние доставяме нови запаси, те към този момент постъпват, безусловно през последните дни. И това е все най-нова бойна техника. Все още не е пристигнала в цялостен размер (...), само че в близката седмица от Съединени американски щати, Англия и други страни от Европа ще дойде и тя. Особено значимо е да се означи, че става дума за ракетни средства, за които имаше подозрения дали ще бъдат доставени (...) Като съветските ракетни системи за залпов огън " Ураган ", да вземем за пример, или " Смерч " - от този жанр аналогични западни средства ще бъдат доставени ", описа Маломуж.

По думите му с тях ВСУ ще могат да поразяват всевъзможни цели.
" Около Северодонецк, Лисичанск в Луганска област, Краматорск в Донецка област, по всички посоки, които съветските овенни в този момент се пробват да покрият, по другите посоки - Херсонското, Харковското, на всички места ще можем да поразяваме цялата им система от далекобойна артилерия, всичките им ракетни средства - и " Смерч ", и " Ураган ", и други мощни системи, който обстрелват нашите войски и унищожават нашите градове. С тези нови оръжия ще можем да нанасяме най-мощни удари и да унищожаваме тези техни средства, а след това да организираме мощни контраатаки или тактически настъпателни интервенции ", разяснява някогашният шеф на СВР на Украйна, представен от Gordonua.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР